✔ Eten in een wijnvat

✔ Verschillende arrangementen

✔ Sharing dinner

Gasterij Oatmössche in Ootmarsum, nabij Hengelo, vormt de mooiste trouwlocatie in regio Enschede in Overijsel. U wordt door ons volledige ontzorgd, zodat u uzelf kunt richten op de mooiste dag van uw leven. Bij ons rekent u op lekker een vers bereide gerechten plus een trouwlocatie midden in de prachtige natuur van Twente. Bespreek de diverse mogelijkheden met onze ceremoniemeester voor een onvergetelijke bruiloft.

Bent u op zoek naar een trouwlocatie?

Contacteer ons
Trouwlocatie Enschede

Passie voor perfectie bij onze trouwlocatie

Niets wordt aan het toeval overgelaten tijdens uw huwelijksdag op onze trouwlocatie in regio Enschede, Overijsel. Ons restaurant in Ootmarsum biedt u uitgebreide mogelijkheden om uw huwelijksdag tot de mooiste dag van uw leven te maken. Deze bijzondere trouwlocatie met eindeloze mogelijkheden maakt uw trouwerij voor u en uw gasten tot een onvergetelijke gebeurtenis. Zomer of winter, voorjaar of najaar; elk jaargetijde straalt in de natuur van Twente haar charme uit.

Trouwlocatie Twente

De mogelijkheden van onze veelzijdige trouwlocatie

U heeft bij ons diverse mogelijkheden voor het organiseren van uw bruiloft. U kunt op onze trouwlocatie de hele dag vertoeven, maar wellicht bent u op zoek een voor enkel het avondfeest? Ook dat behoort tot de mogelijkheden die wij u bieden. Uw feest maakt u compleet met een viering in onze prachtige feestzaal. Daarnaast is het bij lekker weer mogelijk uw feest of ceremonie bij onze trouwlocatie buiten plaats te laten vinden. U geniet dan op deze speciale dag ook van de prachtige natuur. Wat uw wensen ook zijn, uw dromen gaan bij Gasterij Oatmössche in vervulling!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden of direct weten of uw gekozen datum beschikbaar is voor uw ceremonie? Bel dan naar 0541 29 13 30. Het is ook mogelijk om een e-mail naar ons te sturen via info@oatmossche.nl. Proef eventueel alvast de sfeer tijdens een avondje uiteten in onze gezellige gasterij en ontdek de heerlijke gerechten en de prachtige trouwlocatie.

Bel Gasterij Oatmössche