✔ Eten in een wijnvat

✔ Verschillende arrangementen

✔ Sharing dinner

Gasterij Oatmössche is het beste restaurant in Ootmarsum, vlak bij Hengelo, waar u terecht kunt om heerlijk uit eten te gaan of een feest te vieren. De gasterij heeft een unieke ligging door de aansluiting met bierbrouwerij Heupink & Co, waar Othmar-bier gebrouwen wordt. De combinatie met het Openluchtmuseum maken de gasterij en het Commanderieplein tot een locatie met eindeloze mogelijkheden. U zult zien dat de Twentse gastvrijheid bij ons restaurant altijd hoog in het vaandel staat.

Reserveer een plekje om te eten of organiseer een feest!

Contacteer ons
Restaurant Ootmarsum

Wat kunt u verwachten bij ons restaurant in Ootmarsum?

Bij Gasterij Oatmössche zijn gastvrijheid en genieten het allerbelangrijkst. U en uw gasten proeven in ons restaurant de lekkerste gerechten. Dat doet u in een ongedwongen sfeer, waarbij wij met onze liefde en passie voor het vak uw feest, partij of het uiteten gaan tot een bijzondere gelegenheid maken. U kunt ook bij ons terecht voor een overheerlijke high tea, of kiest u toch voor een high beer van de brouwerij van Heupink & Co? Wat uw wensen ook zijn, met een reservering bij onze gasterij bent u verzekerd van een gezellige middag of avond en heerlijke gerechten.

Reserveer nu uw tafel in ons restaurant

Wilt u uw huwelijk vieren op onze prachtige trouwlocatie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij nodigen u uit voor een gesprek om te bespreken wat uw wensen voor de dag zijn, zodat wij hierop kunnen inspelen. Laat uw gasten bijvoorbeeld genieten van onze Twentse lekkernijen op uw prachtige feest.

Bel Gasterij Oatmössche