Gastronomisch genieten

Gastronomisch genieten

Bij Gasterij Oatmössche begrijpen we dat eten een belangrijk onderdeel is van jullie trouwdag. Daarom bieden wij uitgebreide culinaire mogelijkheden om jullie trouwerij echt onvergetelijk te maken. Ons ervaren team van chef-koks en bedienend personeel staat klaar om jullie en jullie gasten te verwennen met heerlijke gerechten en een onberispelijke service.

MET ELKAAR EN VAN ELKAAR

Elk detail telt

Bij Gasterij Oatmossche zijn de culinaire mogelijkheden eindeloos. Of jullie nu een buffet, sharing diner, BBQ, walking dinner of snackkar willen, onze professionele keukenbrigade bereidt met liefde de meest heerlijke gerechten voor jullie en jullie gasten. We werken uitsluitend met verse, seizoensgebonden ingrediënten en bereiden elk gerecht met oog voor detail en kwaliteit. Kies uit een heerlijke selectie van bieren, wijnen en champagne om uw feest compleet te maken!

PROEVEN & PROOSTEN

Culinaire specialiteiten

Gasterij Oatmössche
Buffetten

Buffetten

Een passend buffet voor uw gezelschap vanaf 25 personen.

Gasterij Oatmössche
Groepen & partijen

Groepen & partijen

Speciale diners voor grote groepen.

Gasterij Oatmössche
Snackkar

Snackkar

Samen genieten van een goed gevulde snackkar.

Tafelen onder de Veranda

Een dinertafel in de buitenlucht, onder de veranda of bij het Openluchtmuseum. Natuurlijk kunt u ook buiten zitten op het Commanderieplein, het waterterras of de hoptuin. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Gasterij Oatmössche

Een intieme ceremonie in de buitenlucht of een grote receptie in een sfeervolle zaal? De mogelijkheden zijn eindeloos! Wilt u graag meer informatie over de trouwlocatie en mogelijkheden die aan jullie wensen voldoen? Wij bespreken het graag met jullie om jullie bijzondere dag tot in de puntjes te realiseren. 

Manfred & Esmaralda

Bel ons
Bel Gasterij Oatmössche