De perfecte feestlocatie

MET AANDACHT VOOR DETAIL

De perfecte feestlocatie

Bij Gasterij Oatmössche kunt u allerlei soorten feestjes en vieringen organiseren. Van een kleine en intieme viering met 35 gasten tot een spetterend feest met wel 200 gasten. Wij luisteren naar uw wensen en maken graag een passende, vrijblijvende offerte. Passie voor perfectie noemen wij dat, met aandacht voor elk detail. 

Bel ons

Feesten en partijen

Als u een feestje geeft, dan moet alles ook een feestje zijn! Van de planning tot de uitvoering, maar natuurlijk ook de herinnering. We luisteren naar uw wensen, denken daarin graag met u mee en gaan het allemaal voor u regelen. Van ontvangst tot culinair en entertainment. Wij gaan ervoor zorgen dat u een onvergetelijke dag, middag of avond hebt, waar u met een heel goed en blij gevoel aan terugdenkt. Een herinnering voor het leven!

Offerte aanvragen

SAMEN SMULLEN, SAMEN GENIETEN

Specialiteiten

Gasterij Oatmössche
Buffetten

Buffetten

Een passend buffet voor uw gezelschap vanaf 25 personen.

Gasterij Oatmössche
Groepen & partijen

Groepen & partijen

Speciale diners voor grote groepen.

Gasterij Oatmössche
Snackkar

Snackkar

Samen genieten van een goed gevulde snackkar.

Serre

Samen genieten in onze serre of privé terras, uitkijkend op de hopvelden. Het hele jaar door is het hier altijd prachtig! In de lente, de zomer, de herfst én de winter. Van de eerste zonnestralen in het vroege voorjaar tot het heerlijke zonnetje in het najaar blijft het dag in dag uit genieten. Elk jaargetijde straalt haar charme uit. Komt u bij ons genieten?

Reserveer direct

Tafelen onder de Veranda

Een dinertafel in de buitenlucht, onder de veranda of bij het Openluchtmuseum. Natuurlijk kunt u ook buiten zitten op het Commanderieplein, het waterterras of de hoptuin. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Vraag het ons
Gasterij Oatmössche

Wie zijn wij

Bij Gasterij Oatmössche staan gastvrijheid en genieten voorop, culinair genieten in een ongedwongen sfeer. Met onze liefde en passie voor het vak maken wij van uw feest, partij, huwelijk of etentje een bijzondere gelegenheid!

Esmaralda & Manfred Bijen

Lees meer

Bel Gasterij Oatmössche