Gasterij Oatmössche

Gasterij Oatmössche is meer dan alleen een restaurant of feestlocatie. Wij laten u heel graag kennis maken met de Twentse nuchterheid. De prachtige omgeving, de authentieke gebouwen en natuurlijk het lekkerste eten van overheerlijke (streek)gerechten.

Wij zijn gelegen op een uniek locatie: het terrein van de voormalige Commanderie. Deze bijzondere plek huisvest nu onder andere een echte stadbrouwerij met het authentieke Othmar bier, een bierspa en een herberg. De tuin van de Commanderie gaat over in het Openluchtmuseum van Ootmarsum, waar u echt teruggaat in de tijd.

Genieten staat voorop

Neem gezellig plaats op ons mooie terras, boek een tafel in ons restaurant met uitzicht op de koperen bierketels of geniet van een heerlijke lunch in onze serre. Eet aan prachtig gedekte lange tafels onder onze sfeervolle veranda, of kies voor private dining in een uniek wijnvat tussen de hopranken!

Bij Gasterij Oatmossche zijn gastvrijheid en genieten het allerbelangrijkst. En vanzelfsprekend willen wij u en uw gasten dan ook laten genieten van ons heerlijke aanbod. Dit kan in een ongedwongen sfeer, waarbij wij met onze liefde en passie voor het vak uw feest, partij, huwelijk of uiteten tot een bijzondere gelegenheid maken!

Meer weten?

Een lekker cadeau

Gasterij Oatmössche biedt u de mogelijkheid om mooie cadeaubonnen aan te kopen! Wij bieden cadeaubonnen aan vanaf €15,00, waarbij u het exacte bedrag zelf kunt bepalen. Wilt u een cadeaubon bestellen? Neem dan contact met ons op of vraag ernaar bij één van onze medewerkers.

Cadeaubon bestellen

Samen bijzondere momenten vieren

Samen met ons team staan wij voor u klaar om van elke gelegenheid een bijzonder moment te maken! Wij laten u genieten van de lekkerste gerechten, een heerlijk kopje koffie of helpen u bij het organiseren van een spetterend avondfeest, een intieme partij of een complete droombruiloft. 

Een bezoek aan onze Gasterij mag iets bijzonders zijn. Wij zijn er om het u naar de zin te maken. Dat geeft ons plezier en energie en daar worden we heel blij van!  

Graag tot ziens! 

Manfred & Esmaralda Bijen

Magazine

Benieuwd naar ons uitgebreide magazine over alles rondom Gasterij Oatmössche? Klik hieronder en blader online door het magazine. 

Lees ons magazine

Events

Gedurende het jaar kunt u genieten van speciale seizoensgebonden gerechten en events. Schuif lekker aan en laat u culinair in de watten leggen door ons enthousiaste team!

Bekijk events
Prinsjesdag

sep.

Prinsjesdag

Op 19 september zijn wij open en serveren wij extra speciale gerechten!

Kerstavond

dec.

Kerstavond

Op Kerstavond zijn wij gesloten.

1e Kerstdag

dec.

1e Kerstdag

Een brunch buffet, diner buffet, wijnvat proeverij diner of à la carte met kerst? Reserveer uw tafel op tijd!

2e Kerstdag

dec.

2e Kerstdag

Een brunch buffet, wijnvat proeverij diner, lunch of à la carte met kerst? Reserveer uw tafel op tijd!

Oud & Nieuw

dec.

Oud & Nieuw

Op Oudjaarsdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. 31 december t/m 1 januari 2024

Bel Gasterij Oatmössche