✔ Eten in een wijnvat

✔ Verschillende arrangementen

✔ Sharing dinner

Wilt u een mooie feestzaal afhuren in regio Twente, in Overijssel? We heten u van harte welkom bij Gasterij Oatmössche. Wij hebben in Ootmarsum een feestzaal tot onze beschikking die u kunt afhuren als ideale feestlocatie voor uw gelegenheid! Ons bedrijf biedt verschillende arrangementen aan bij het huren van een zaal. Zo kiest u ervoor om lekkernijen te bestellen uit onze keuken of maakt u afspraken over de drank die geserveerd wordt op uw feestlocatie.

Zoekt u een feestzaal in regio Overijssel?

Contacteer ons
Feestzaal Overijssel

Een feestzaal afhuren voor uw evenement of viering

Bij ons is het mogelijk om een feestzaal af te huren bij ons restaurant in Ootmarsum. Onze feestzaal kunt u afhuren voor verschillende doeleinden. Het is mogelijk om een feest te organiseren op deze feestlocatie en dat is natuurlijk de meest voor de hand liggende optie. Het is ook mogelijk om zowel ’s avonds als overdag een groot verjaardagsfeest te organiseren. Een verjaardagsfeest kan op verschillende manieren gevierd worden, met een groot feest op onze feestlocatie, maar ook met bijvoorbeeld een high tea. U geniet van uw verjaardag onder het genot van onze culinaire gerechten en een lekkere kop thee. Naast een verjaardagsfeest kunt u onze feestzaal afhuren als een trouwlocatie. De feestzaal wordt dan helemaal omgetoverd tot een sprookjesachtige trouw- en feestlocatie. De plechtigheid kan buiten plaatsvinden, maar u kunt de feestzaal ook huren om hier uw ceremonie te organiseren. Samen met onze medewerkers zorgen we ervoor dat uw huwelijksdag gepland wordt en een dag is die u nooit meer vergeet.

Reserveer nu de feestzaal voor uw viering

Wilt u onze feestzaal graag afhuren? Neem dan contact op met Gasterij Oatmössche. Bel ons op 0541 29 13 30 of stuur een e-mail naar info@oatmossche.nl. Bespreek de mogelijkheden en de beschikbare data van onze feestlocatie. U kunt ook gelijk uw dieetwensen doorgeven, zodat onze koks daar rekening mee kunnen houden bij het bereiden van de gerechten. Geef ook uw overige wensen door; onze medewerkers zorgen er dan graag voor dat het een onvergetelijk feest wordt.

Bel Gasterij Oatmössche