Een bijzonder moment

Een bijzonder moment

Onze Gasterij biedt een idyllische setting met een adembenemende tuin, sfeervolle interieur en rustieke charme. De perfecte locatie voor jullie ceremonie. Of u nu droomt van een intieme ceremonie in onze romantische binnenplaats of een grotere viering in onze elegante zaal, wij zorgen ervoor dat uw trouwdag onvergetelijk wordt. 

Hoptuin

Grenzend aan ons restaurant en het Commanderieplein ligt een bijzondere tuin met cultuurhistorische gewassen, waaronder gerst en hop. Er wordt gebruik gemaakt van de oorspronkelijke verkaveling en positie van de tuinen ten opzichte van de oorspronkelijke Commanderie. Kortom, een unieke plek waar uw ceremonie volbracht kan worden. 

Brouwerij

Het expositiegebouw van de Othmar Bierbrouwerij met onder andere glas en houtmaterialen. Hier worden een verzameling van zeer zeldzame, historische machines tentoongesteld, waar u uw huwelijksceremonie kunt laten plaatsvinden.

Openluchtmuseum

U en uw gasten kunnen in één van de tien boerderijen van het openluchtmuseum of in de prachtige boomgaard uw feestje vieren. De catering wordt verzorgd door Gasterij Oatmössche. Voor deze locatie is een vergoeding voor het Openluchtmuseum vereist.

Aanvullende informatie

De kosten voor het huwelijksceremonie op locatie inclusief onze begeleiding, stoelen en geluidsinstallatie:

Trouwen op het Commanderieplein

  • Biergarten/hoptuin/wijnvat tuin: € 400,00
  • Brouwerij/ stoomwalsen: € 475,00

Trouwen in het Openluchtmuseum

  • 25 t/m 50 personen: € 500,00
  • 50 t/m 75 personen:  € 525,00
  • 75 t/m 100 personen: € 550,00
  • 100 t/m 150 personen: € 575,00

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief de kosten die door Gemeente Dinkelland in rekening worden gebracht. Meer informatie over de leges van huwelijksvoltrekking kunt u vinden op de website van de gemeente Dinkelland.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
Bel Gasterij Oatmössche