✔ Eten in een wijnvat

✔ Verschillende arrangementen

✔ Sharing dinner

Als u een bruiloft wilt organiseren, kunt u bij Gasterij Oatmössche in Twente terecht. Dit is namelijk een mooie locatie met een feestzaal waar u het avondfeest houdt. Onze medewerkers en de ceremoniemeester helpen u met het creëren van de mooiste dag van uw leven. Er worden natuurlijk ook hapjes of een diner geregeld vanuit onze keuken.

Laat uw bruiloft organiseren!

Contacteer ons
Bruiloft organiseren Twente

Een bruiloft organiseren bij onze prachtige locatie

Het organiseren van een bruiloft kan perfect bij ons restaurant in Ootmarsum. Uw huwelijksdag wordt de mooiste dag van uw leven die u viert met uw dierbaren. De hele dag wordt bij ons gevierd, van de ceremonie de trouwlocatie tot en met het feest achteraf. Onze feestzaal is de perfecte plek om een goed feestje te houden om allerlei gelegenheden te vieren, dus niet alleen bruiloften. Het is voor groepen mogelijk om hier een feest te organiseren met wat meer privacy. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest met een high tea, waarbij u geniet van een kop thee met de lekkernijen uit onze keuken.

Boek onze locatie voor uw bruiloft

Wilt u een bruiloft en een trouwceremonie organiseren in het mooie Twente? Neem dan contact op met ons bedrijf. Onze medewerkers bespreken wat we voor u kunnen betekenen en bekijken welke data er nog vrij zijn om uw bruiloft te organiseren. U neemt contact met ons op door te bellen naar 0541 29 13 30 of een e-mail te sturen naar info@oatmossche.nl.

Bel Gasterij Oatmössche