✔ Eten in een wijnvat

✔ Verschillende arrangementen

✔ Sharing dinner

Wilt u uw huwelijksdag vieren in het mooie Twente? Dan kunt u bij Gasterij Oatmössche in Ootmarsum terecht voor het organiseren van uw trouwfeest. In onze feestzaal viert u een knalfeest na de plechtigheid. Als het mooi weer is, dan is het mogelijk om uw trouwdag buiten te vieren en uw trouwfeest te organiseren midden in de mooie natuur van Twente.

Kom uw trouwdag vieren!

Contacteer ons
Huwelijksdag vieren Twente

Bij ons kunt u uw huwelijksdag vieren

Het is bij ons mooiste restaurant in Ootmarsum mogelijk om uw huwelijksdag op een prachtige manier te vieren. Bij mooi weer laat u ons uw trouwfeest buiten organiseren om in de natuur van Twente uw trouwdag te vieren. Samen met onze medewerkers wordt uw bruiloft georganiseerd en gehouden. Onze medewerkers en de ceremoniemeester werken samen om van uw huwelijksdag op onze trouwlocatie de mooiste dag van uw leven te maken. De keuken van Gasterij Oatmössche zorgt voor alle lekkernijen tijdens de dag. Geef uw dieetwensen van tevoren aan ons door, zodat onze chefs hier rekening mee kunnen houden tijdens de bereiding van de culinaire gerechten en het organiseren van uw trouwfeest. Na de ceremonie worden u en uw dierbaren geleid naar onze feestzaal. Hier vindt het grote feest na de plechtigheid plaats. Vier tot laat in de nacht een feestje en maak er een onvergetelijke trouwdag van met uw geliefde door ons uw trouwfeest te laten organiseren.

Bekijk de beschikbaarheid voor uw trouwdag

Wilt u uw trouwdag bij ons vieren? Bespreek de beschikbaarheid van onze locatie voor het organiseren van uw trouwfeest met een van onze medewerkers. Bel ons via 0541 29 13 30 of stuur een e-mail naar info@oatmossche.nl. Het is ook mogelijk om alvast in onze jaaragenda te kijken voor de activiteiten in het dorp.

Bel Gasterij Oatmössche