✔ Eten in een wijnvat

✔ Verschillende arrangementen

✔ Sharing dinner

Wilt u lekker uiteten in Ootmarsum? Kom dan zeker langs bij Gasterij Oatmössche. Hier neemt u de tijd om van uw avond te genieten en diverse Twentse lekkernijen te proeven met uw vrienden of familie. Ons restaurant heeft meerdere kaarten en concepten tot haar beschikking, zo is er voor iedereen wat wils als u culinair uiteten gaat. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om met een groep aan te schuiven voor een culinaire ervaring. Ook kunt u bij ons een volledig verzorgd diner voor uw feesten bestellen.

Wilt u uiteten in het pittoreske Ootmarsum?

Contacteer ons
Uiteten Ootmarsum

Ontdek de lekkerste smaken en ga culinair uiteten

Bij ons restaurant in Ootmarsum gaat u culinair uiteten op een prachtige locatie midden in de natuur van Twente. U kiest zelf welke van onze culinaire concepten het beste aansluit op uw wensen, u geniet dus altijd van uw favoriete gerechten en u krijgt de kans om uw nieuwe favoriet te ontdekken. Zo is het mogelijk om bij ons een sharing dinner te ervaren; dit kan alleen in een groep. U krijgt dan diverse gerechten geserveerd en u deelt deze met uw gezelschap. Daarnaast is het bij ons mogelijk om een high tea te reserveren. Ons restaurant zorgt voor culinaire hapjes en een pot thee met een smaak naar keuze. Bij lekker weer zit u bij ons ook gezellig op het terras. Kom eens langs bij het leukste restaurant in de regio voor een culinaire ervaring!

Reserveer snel een plekje voor u en uw gezelschap

Wilt u ervaren hoe het is om bij ons culinair uiteten te gaan? Reserveer dan snel een plekje in ons restaurant. Neem contact met ons op om een plekje te reserveren voor u en uw gezelschap en bel naar 0541 29 13 30. Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef deze aan ons door, zodat onze chefs hier rekening mee kunnen houden tijdens het bereiden van onze culinaire gerechten.

Bel Gasterij Oatmössche