✔ Eten in een wijnvat

✔ Verschillende arrangementen

✔ Sharing dinner

Komt u lekker genieten van een high tea bij ons in Ootmarsum, in regio Twente? Gasterij Oatmössche serveert u graag een heerlijke high tea. Ons restaurant biedt u, naast een vers gezette pot thee, heerlijke kleine hapjes aan. De smaak van de thee kiest u uiteraard zelf uit. Naast een high tea is het bij ons mogelijk om een high wine of een high beer te ervaren.

Kom genieten van een high tea bij ons!

Contacteer ons
High tea Ootmarsum

Geniet al vanaf twee personen van een heerlijke high tea bij ons in Ootmarsum

Even gezellig bijkletsen onder het genot van een high tea met een pot thee (losse tea met diverse smaken) doet u bij onze gasterij. Gasterij Oatmössche organiseert verschillende activiteiten. Tijdens het arrangement worden diverse Oatmössche sandwiches, bierpulletjes soep, warme panini’s (brie en honing), Othmar-champignons en zoete lekkernijen geserveerd. U reserveert dit arrangement met minimaal twee personen.

Helaas kunnen wij geen gluten-, lactose- of notenvrije high tea verzorgen. Het is voor de high tea bij ons restaurant in Ootmarsum mogelijk om 24 uur van tevoren het aantal personen te wijzigen.

High tea Ootmarsum | Gasterij Oatmössche

Ontdek ook onze high beer voor een gezellig middag of avond

Gezellig bijkletsen doet u onder het genot van Othmar-speciaalbier of wijn in ons restaurant in Ootmarsum. Tijdens het arrangement worden diverse warme en koude hapjes geserveerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sharing dinner. Per persoon kiest u uit drie proefglaasjes bier of twee glazen wijn.

Het aantal personen dat u aan ons doorgeeft bij uw reservering, wordt aan u doorberekend. 24 uur voor de reservering kunt u dit nog wijzigen. Het is bij ons ook mogelijk om een rondleiding in de bierbrouwerij te krijgen. Let op, deze rondleiding dient u te reserveren.

Reserveer direct uw tafel voor een high tea of high beer

 Hoewel we van dinsdag tot en met vrijdag enkel high teas en high beers verzorgen van 12.00 tot 16.00 uur, zijn de tijden voor deze arrangementen in het weekend op aanvraag. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden! Voor feesten en partijen kunnen wij ook een high tea of high beer voor u en uw gasten serveren, of u kunt onze gasterij als trouwlocatie in Enschede gebruiken. Reserveer nu een high tea! Heeft u vragen over dit arrangement? Bel dan naar 0541 29 13 30.

Bel Gasterij Oatmössche