✔ Eten in een wijnvat

✔ Verschillende arrangementen

✔ Sharing dinner

Reserveer nu uw sharing dinner bij ons restaurant in Twente. Gasterij Oatmössche heeft verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen. Geniet van onze Twentse lekkernijen en deel uw gerechten met uw vrienden, familie of collega’s. Geef ook uw dieetwensen door bij de reservering, zodat we hier rekening mee kunnen houden bij het bereiden van de gerechten.

Ervaar een sharing dinner in ons restaurant!

Contacteer ons
Sharing dinner Twente

Een heerlijke sharing dinner in ons restaurant

In ons restaurant in Ootmarsum ervaart u een heerlijke sharing dinner met uw gasten. Bij dit arrangement proeft u een aantal gerechten met uw groep en deelt u de gerechten met elkaar. Zo proeft u allerlei verschillende smaken. Een ander arrangement dat wij te bieden hebben, is een high tea. Bij de high tea krijgt u verschillende Twentse lekkernijen onder het genot van een kopje thee. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een brunch te organiseren. Ook dit wordt gedaan in een groep waarbij u van alles kunt proeven. Natuurlijk is het in het restaurant ook gewoon mogelijk om uiteten te gaan in de avond.

Geef uw reservering door

Wilt u een sharing dinner in een van de beste restaurants ervaren? Neem dan contact op met Gasterij Oatmössche en bel naar 0541 29 13 30. Geef door met hoeveel mensen u wilt komen en wat de dieetwensen zijn en kom binnenkort genieten van een verassende sharing dinner met uw vrienden of familie.

Bel Gasterij Oatmössche