Huwelijksdag
408
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-408,page-parent,bridge-core-2.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Huwelijksdag

De ultieme trouwlocatie in regio Enschede

Gasterij Oarmössche in Ootmarsum heeft de mooiste trouwlocatie in regio Enschede in Overijsel. Het is een mooie trouwlocatie in Twente, Overijsel. Alles wordt voor u geregeld, u krijgt het lekkerste eten van ons restaurant plus de trouwlocatie zelf is enorm mooi in de natuur van Twente. Het is mogelijk om samen met een ceremoniemeester alles te bespreken voor de bruiloft zelf.

Passie voor perfectie bij onze trouwlocatie in regio Enschede in Twente

 

Niets wordt aan het toeval overgelaten tijdens uw huwelijksdag op onze trouwlocatie in regio Enschede, Overijsel. Gasterij Oatmössche biedt u uitgebreide mogelijkheden om uw huwelijksdag tot de mooiste dag van uw leven te maken. Feesten in en om de Gasterij. De bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Oldenzaal met eindeloze mogelijkheden maken het voor u en uw gasten onvergetelijk. Zomer of winter, voorjaar of najaar. Elk jaargetijde straalt haar charme uit. Hieronder geven wij u een gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden bij Gasterij Oatmössche.

 

 

De mogelijkheden bij de trouwlocatie in regio Oldenzaal, nabij Enschede

 

Wij hebben diverse mogelijkheden voor uw bruiloft. U kunt op onze trouwlocatie de hele dag vertoeven, maar wellicht bent u op zoek een plek in Oldenzaal, in Overijsel, voor enkel het avondfeest? Dat is ook mogelijk. Wij hebben een prachtige feestzaal tot onze beschikking waar u uw onvergetelijke dag kan vertoeven. Daarnaast is het bij lekker weer mogelijk om onze trouwlocatie in Overijsel te verplaatsen naar buiten, zo geniet u op deze mooie dag ook nog eens van de natuur in regio Enschede. Bespreek de mogelijkheden met de eigenaren van Gasterij Oatmössche en de ceremoniemeester!

Meer Informatie

Wij hebben diverse mogelijkheden voor uw bruiloft. U kunt bij ons de hele dag vertoeven, maar wellicht bent u op zoek naar een locatie voor enkel het avondfeest? Dat is ook mogelijk. Lees hier meer over de ceremonie-, feest- en culinaire mogelijkheden

Kom met ons in contact

Wilt u telefonisch geïnformeerd worden over de mogelijkheden of direct weten of uw gekozen datum beschikbaar is? Bel dan naar 0541 29 13 30. Het is ook mogelijk om een e-mail naar ons te sturen via info@oatmossche.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om het eten te komen voorproeven tijdens een avondje uiteten bij Gasterij Oatmössche in Ootmarsum vlak bij Oldenzaal, dan weet u zeker dat onze trouwlocatie en het eten perfect is. Bekijk nu de impressies om een beter idee te krijgen van de mogelijkheden.