High Tea & high Beer
584
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-584,page-child,parent-pageid-410,bridge-core-2.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

High Tea & high Beer

High tea bij ons restaurant in Ootmarsum

 

Komt u lekker genieten van een high tea bij ons in Ootmarsum, in regio Twente? Gasterij Oatmössche helpt u graag verder. Ons restaurant biedt u, naast een vers gezette pot thee, heerlijke kleine hapjes aan. De smaak van de thee kiest u uiteraard zelf uit. Naast een high tea is het bij ons mogelijk om een high wine of een high beer te ervaren.

Geniet al vanaf twee personen van een heerlijke high tea bij ons in Ootmarsum

 

Even gezellig bijkletsen onder het genot van een high tea met een pot thee (losse tea met diverse smaken) bij ons restaurant in Ootmarsum.

 

Gasterij Oatmössche organiseert verschillende activiteiten. Tijdens het arrangement worden diverse hartige en zoetige lekkernijen geserveerd

 wecklesje soep, warme panini’s (brie en honing), Othmar-champignons

 Hieronder worden een aantal punten genoemd voor de high tea:

 

  • Minimaal 2 personen.
  • Wij serveren dit arrangement alleen op reservering
  • € 24,95 per persoon

 

Helaas kunnen wij geen gluten-, lactose- of notenvrije high tea verzorgen. Het is voor de high tea bij ons restaurant in Ootmarsum mogelijk om 24 uur van tevoren het aantal personen te wijzigen.

High Wine/Beer mogelijk in Ootmarsum

 

Gezellig bijkletsen onder het genot van Othmar-speciaalbier of wijn in onze Gasterij Oatmössche. Tijdens het arrangement worden diverse warme en koude hapjes geserveerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sharing dinner. Per persoon kunt u kiezen uit drie proefglaasjes bier of twee glazen wijn. Hieronder worden een aantal punten genoemd voor de high beer of high wine:

 

  • Minimaal twee personen bij de gasterij (binnen of op het terras) 
  • Wij serveren dit arrangement alleen op reservering
  • € 30,00 per persoon
  • Dit arrangement verzorgen wij vanaf 12.00 uur en tot 16.00 uur

 

 


High Wine/Beer in een WIJNVAT

ooit al eens gegeten in een groot wijnvat? Het is echt een unieke belevenis.  Voor de authentieke wijnvaten zijn speciale arrangementen samengesteld.

Wel moet je van tevoren even reserveren, zodat je zeker bent van een plekje.

 

High  wine/beer is een wijnvat is uniek in Nederland.

Natuurlijk is er een kacheltje aanwezig en kun je via bluetooth fijn luisteren naar je eigen muziek die je dan streamt.  Houd je de eikenhouten deuren gesloten en geniet je van jouw moment met je dierbaren

Wijnvat high wine/beer

Het aantal personen dat u aan ons doorgeeft bij uw reservering, wordt natuurlijk aan u doorberekend. 24 uur voor de reservering kunt u dit nog wijzigen.

 

 

 

Reserveer direct uw tafel voor een high tea of high Wine/Beer

 

Hoewel we van dinsdag tot en met vrijdag enkel high tea en high Wine/Beers verzorgen van 12.00 tot 16.00 uur, zijn de tijden in het weekend op aanvraag.

Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!Voor huwelijken, feesten en partijen kunnen wij ook een high tea of high beer voor u en uw gasten serveren.

 

 

Reserveer nu een high tea

high wine/beer! Heeft u vragen?

 

Bel dan naar 0541 29 13 30, of stuur een e-mail naar info@oatmossche.nl.