Feesten & Partijen
415
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-415,bridge-core-2.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Feesten & Partijen

Van spetterend avondfeest tot een zeer intiem feestje…

 

Bij Gasterij oatmossche kunt u allerlei soorten feestjes geven. van klein en intiem met 35 gasten tot een spetterend feest met wel 200 gasten.

 

Wij luisteren naar uw wensen en maken graag een passende, vrijblijvende offerte! Passie voor perfectie noemen wij dat. Aandacht voor elk detail….

 

Graag tot ziens!

Manfred, Esmaralda Bijen en onze medewerkers

Feesten & Partyen

Als u een feestje geeft, dan moet alles ook een feestje zijn!

 

Van de planning toto de uitvoering en natuurlijk ook de herinnering, We luisteren naar uw wensen, denken daarin graag met u mee en gaan het allemaal voor u regelen. Van ontvangst tot culinair tot entertainment. Wij gaan ervoor zorgen dat u een onvergetelijke dag, middag of avond hebt. waar u met een heel goed en blij gevoel aan terugdenkt.

 

Een herinnering voor het leven.

Arrangementen
Eetzaal ronde tafels

Arrangementen

 

Kent u onze toet’n met stoet of de sneupsnaaierieje? Het zijn een paar gerechten uit ons grote aanbod van onze Arrangementen voor een feestje of bijeenkomst. Of dat nu voor een dag-, middag-, of avondgelegenheid is, er is volop keuze in vele buffetten en diners.

Serre

Samen genieten in onze serre of privé terras uitkijkend op de hopvelden.

 

Het hele jaar door is het hier altijd prachtig!! In de lente, de zomer , de herfst en de winter. van de eerste zonnestralen in de vroege voorjaar tot het heerlijke zonnetje in  het najaar blijft het genieten.

 

Elk jaargetijden straalt haar charme uit.

Tafelen onder de Veranda

Hoe geweldige is dit!!

 

Een dinertafel in de buitenlucht, onder de veranda of op het openluchtmuseum.

 

Natuurlijk kunt u buitenzitten op het Commanderieplein, het waterterras of de hoptuin….vraag naar de mogelijkheden!