vorkjes diner - Gasterij Oatmössche
580
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-580,page-child,parent-pageid-410,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

vorkjes diner

Het vorkjesdiner wordt de hele middag of avond geserveerd

met kleine bordjes met mesje en vorkjes.

Voorgerechten

Zak met diverse soorten brood, warme knoflooksaus en kruidenboter

 

Rundercarpaccio met parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes

en pijnboompitjes

 

Champignons dordogne (in bierbeslag)

met warme knoflooksaus

Hoofdgerechten

Saté van varkenshaas

 

Klein biefstuk van de chef

Nagerecht

Koffie/thee met een klein kopje crème brulee en vanille-ijs

Prijs per persoon: € n.o.t.k.

Uitbreidingen (meerprijs per persoon)
  • Gamba gegratineerd
  • Twee kleine wekflesjes soep
  • Flammkuchen
  • Plank met pannetjes stoofvlees en garnituur
  • Kip in bier uit een pannetje
  • Spare-ribs met sojasaus
  • Verse pasta met vis in kruidensaus
  • Kaasplankje (diverse soorten kaas)
  • Stampotje van andijvie met sukade (seizoen)